Author: | Category: Fragtbørs, Transport |

Montenegrinsk kødproducent er tilfreds TIMOCOM-kunde

Familievirksomheden Zrnožit d.o.o. har med sit femcifrede TIMOCOM-ID det mindste kundenummer i Montenegro, hvilket markerer den som en mangeårig, gennemgående aktiv kunde hos IT-udbyderen. Samtidig viser produktionsvirksomheden af kødvarer en god føling med, hvordan man som udbyder af en niche fortegner en mangeårig succes på transportplatformen og vokser. Den markedsledende position inden for køletransporter i Balkan-regionen skyldes virksomhedens tilpasningsevne og erhvervsmæssige omhu.

 

Tydelig vækst takket være niche

Virksomheden, som blev grundlagt af Jovan Kaluđerović i 1992, ligger ved foden af Lovćen-bjergkæden i Cetinje, en lille montenegrinsk by, kun 33 km fra havet. Det er en blanding af bjerg- og havluften, som giver det fremtrædende produkt i 27-mand-virksomheden dets usædvanlige aroma: den prisbelønnede skinke “Njeguški pršut”.

Prisbelønnede, lækre skinker fra montenegrinsk kødproducent

 

Eftersom kød er virksomhedens primære transportvare, er firmaets kølelastbiler udstyret med kødkroge og dermed enestående i Montenegro. Den fleksible brug af krogene i kølebilerne gør det dog også muligt at transportere andre varer med et kølebehov. Og det er netop berøringspunktet mellem Zrnožit d.o.o. og TIMOCOM:

“Takket være TIMOCOM transportplatformen og vores ombyggelige sættevogne er vi i vores del af Balkan markedslederen for køletransporter”, fortæller Jovan Kaluđerović stolt. “I 2002 startede vi den internationale transportforretning, i 2004 blev vi TIMOCOM-kunde for at optimere vores udnyttelse af kapaciteten på tilbageturene. Dengang havde vi to lastbiler, i dag er tallet steget til 19.”

 

Omtanke som basis for lange partnerskaber

Ud over den nemme brug af de enkelte applikationer, og her specielt af fragtbørsen, har Zrnožit d.o.o. også været loyal over for IT-udbyderen TIMOCOM i 12 år på grund af et af de vigtigste kendetegn: sikkerheden.

“Kun godkendte firmaer får adgang til transportplatformen”, siger Jovan Kaluđerović. “Desuden undersøger vi fra vores side inden hver kontraktindgåelse den potentielle forretningspartner via det platform-interne firmaregister. Hvis alt er ok, tager vi direkte via værktøjet kontakt til vores fremtidige partner. Dette effektive arbejde med TIMOCOM sætter vi meget pris på. Dermed finder vi gang på gang pålidelige og solvente partnere inden for kort tid.

Via den omhyggelige fremgangsmåde er netværket af forretningskontakter af høj kvalitet, oftest speditionsfirmaer, for Zrnožit d.o.o. vokset støt i mange år. Således har vi p.t. en TIMOCOM-kunde fra Østrig, som virksomheden kører for regelmæssigt hele året.

Også for virksomheder, som primært benytter transportplatformen til at søge returkørsler, kan der dermed opstå langvarige partnerskaber. Succesen, som Zrnožit d.o.o. oplever, beviser, at TIMOCOM’s IT-logistikløsninger har noget at byde på for hvert område inden for transportbranchen og kan anvendes effektivitetsfremmende vis.

 

Yderligere oplysninger om TIMOCOM og Zrnožit d.o.o. finder du på www.timocom.dk og www.zrnozit.me