Author: | Category: Fragtbørs |

TIMOCOM fragtbørsen præsenterer det nyeste tiltag på IAA i Hannover i Tyskland: En mobiladgang til alle TIMOCOMs plattforme.

Presssebild_Messevorbericht_IPAD_900x600px_RGB

De daglige udfordringer i transport- og logistikbranchen var i fokus, da man bestemte sig for at satse på at få alle produkter tilgængelige også mobilt. Alle aktører inden for transporten skal i dag kunne reagere hurtigt og fleksibelt på forandringer. Ved hjælp af den mobile adgang har vi udvidet tilgængeligheden til vores produktsortiment – for os er dette det logiske skridt ind i en mobil fremtid”, siger TIMOCOM Chief Representative Marcel Frings. På IAA 2014 kan disponenter, vognmænd og erhvervsdrivende inden for industri og handel også selv opleve den mobile adgang til TIMOCOM-verdenen. Fordelene er tydelige, i det daglige arbejde betyder dette nemlig: Uanset, om man bruger sin smartphone eller tablet, så kan man ved hjælp af transportbarometer-app’en fremover logge sig på sin TIMOCOM-konto når som helst og hvor som helst.

Tredobbelt sikring med TIMOCOM
Men det er ikke det hele. Den egentlige innovation ved den mobile version rækker meget længere. Transportordrer bør afvikles så sikkert som muligt, hvorfor vi har arbejdet på også at anvende de høje sikkerhedsstandarder ved den mobile brug af vores produkter. I den forbindelse har vi set på og undersøgt gængse mobilversioner og sikkerhedsmekanismer”, siger Frings. Det resulterede i en beskyttet adgang via transportbarometer-app, som officielt vil blive præsenteret af TIMOCOM på pressekonferencen “Mobil nu? Helt sikkert!” forud for “IAA Nutzfahrzeuge 2014”. Den finder sted på tirsdag, den 23. september 2014, kl. 11:45 i sal 17 i Convention Center Hannover. Messegæster kan fra den 25. september af danne sig deres eget indtryk af, hvordan logistik-hverdagen fremover vil kunne blive gjort endnu mere effektivt ved hjælp af tablet og smartphone Ved stand C 19 i hal 13 er der mulighed for selv at afprøve de allerede etablerede programmer på mobilterminaler under vejledning af kunderådgiverne. Uanset om der er tale om fragtbørsen TC Truck&Cargo®, transportlicitationer i TC eBid®, kalkulations- og trackingværktøjet TC eMap® eller de andre øvrige businessløsninger fra TIMOCOM – den mobile adgang til alle platforme sørger fremover helt sikkert for, at transportudbydere til enhver tid er fuldstændigt klare til deres indsats.

Kilde: www.timocom.dk