Author: | Category: Digital, Fragtbørs |

Commercial vehicles 2016_iaa_2016_img_5164-1_900px_rgb

IT-serviceudbyderen TIMOCOM deltog i IAA Commercial Vehicles i Hannover, som fandt sted for 66. gang. Messen er en af verdens førende inden for transport, logistik og mobilitet, og her stod det hurtigt klart, at Europas største transportplatform er godt klædt på til at imødegå den digitale logistik-fremtid.

 

Årets højdepunkt for TIMOCOM

Mottoet for IAA messen 2016 lød “Driven by ideas”. TIMOCOM valgte at give deres fortolkning af dette motto ved at afholde en eksklusiv præsentation af transportplatformens længe ventede nyhed: Den integrerede up- og downloadfunktion til ofte efterspurgte dokumenter. Funktionen er integreret i firmaregistret, og dermed bortfalder behovet for dokumentudveksling via fax eller mail. Med lanceringen af funktionen “Dokumenter” når TIMOCOM nye digitale højder, idet megatrenden digitalisering netop var et af de vigtigste emner på dette års messe.

 

Transport og logistik kender ingen grænser

Den store deltagerinteresse på ca. en kvart million besøgende blev dette år ledsaget af en anden trend: IAA var mere international end nogensinde før. Ud af messens 215.000 besøgende kom hver tredje fra udlandet, hvilket kun var et plus for TIMOCOMs internationale messeteam, der dermed fik lejlighed til at tale med standens besøgende på en bred vifte af modersmål. Company Spokesman Marcel Frings forklarede dette aspekt nærmere: “I kraft af vores position som grænseoverskridende, europæisk agerede transportplatform, er det utroligt vigtigt for os at kunne kommunikere med nye kontakter på deres respektive modersmål. På den måde kan vi langt bedre introducere dem til de mange fordele ved TIMOCOMs platform samt understøtte dem i at blive klædt på til logistik 4.0.

TIMOCOM transportplatformen skaber merværdi for alle i transportbranchen. Denne kendsgerning stod klart for de fragtchauffører, speditører samt produktions- og handelsvirksomheder, der besøgte TIMOCOMs messestand i forbindelse med årets vigtigste branchebegivenhed.

 

Kilde: https://www.timocom.dk/

 

Lignende artikler:Disse 4 tendenser bestemmer logistikkens fremtid