Author: | Category: Digital, Fragtbørs |

Presssebild_IPADmitTCGate_900x600px_RGB

Nye teknologier og digitale værktøjer gør livet nemmere for godsvognmænd. Særligt fragtbørser er et rigtig godt værktøj til at finde returgods og undgå tomkørsler. Fragtbørsen TIMOCOM gør livet endnu nemmere for vognmændene med et nyt samarbejde. TIMOCOM har som noget ganske nyt integreret gps-udbyderen TomTom i fragtbørsen og TIMOCOM-kunder, som bruger TomTom, kan nu finde gods og læs direkte via gps-systemet.

Fragtbørser er for mange blevet et uundværligt værktøj I arbejdshverdagen hos mange transportvirksomheder, selvstændige vognmænd og speditioner. Fragtbørsens programmer, som er installeret på computeren, og via TIMOCOMs mobile app også på smartphone’n eller på tablet’en giver virksomhederne mulighed for at tjene mere ved at undgå tomkørsler og i stedet fylde op med gods via fragtbørsen.

TIMOCOM fragtbørsen er gået et skridt videre for at imødekomme kundernes behov, og har lavet et samarbejde med TomTom Telematics. Vognmænd og andre transportvirksomheder, som anvender verdens førende indefor telematic systemer får adgang til transportopgaver fra undervejs. De kan finde returgods direkte via navigationssystemet eller udbyde deres ledige kapacitet real-time fra det sted, hvor de befinder sig. Dermed opnåes ganske enkelt fordele for TIMOCOM/TomTom telematic-brugerne i forhold til bedre udnyttelse af kapacitet samt undgåelse at tomkørsler. Og altsammen Ganske enkelt via TomTom navigations systemet.

TIMOCOM-kunder, som anvender WEBFLEET fleet management har siden 2013 kunnet følge og frigive deres lastbiler I næsten real-time via TIMOCOMs tracking platform eMap®, så det ikke længere er nødvendigt at skulle veksle mellem applicationerne fra  TomTom og TIMOCOM, men deriod kan blive I TC eMap applicationen og I TIMOCOM platformen.

For dette samarbejde har TomTom Telematics givet TIMOCOM prisen .connect Award 2015 I kategorien “International Partner of the Year”. Anerkendelsen går på brugen af grænseflader mellem tracking platformen TC eMap og platformen fleet management WEBFLEET.®

Det er to stærke aktører og udviklere af værktøjer til transportbranchen, som her har fundet sammen om at skabe en merværdi for begge firmaers kunder. TIMOCOM- og TomTom-kunder fra vejgodstransportbranchen vil uden tvivl nyde godt af dette samarbejde i arbejdshverdagen.

 

Lignende artikler: For eller imod flådestyring med tracking?